Viltstyckning (Rådjur, Älg och Ren)

Nästa STYCKNINGSKURS: 17,18/02/20Teori datum:lördag 17/02/2024 Praktik datum: söndag 18/02/2024 tid: 9:00

 

Ge bort en styckningskurs? Är ni ett jaktlag? Är du köksmästare eller är du en bonde och ni vill lära dina anställda mer om kött, kvalité och styckning? eller om du bara vill fördjupa dina kunskaper hos oss.

Boka din styckningskurs redan idag.

Kursledaren är en godkänd djurtranspotör inom EU, utbildad slaktare, styckare och godkänt kött klassificerare hos Jordbruksverket av följande djurslag : nöt, lamm(får),häst,gris,get slakt kroppar och han har lång erfarenhet genom djurskötsel , slakt och styckning,ja han har slaktad och styckad mer än du har hår på din kropp så du få känna dig att du är på rätt plats och lära dig slakt & styckning av kött.

I kursen ingår det:

    • * Hygienisk hantering av vilt

 

    • * Egenskaper hos vilt som påverkar köttet

 

    • * kvalitet, urtagning

 

    • * avhudningen

 

    • * känsliga områden

 

    • * passning

 

    • * mörning

 

    • * ben anatomi

 

    • * teknik

 

    • * säkerhet

Har vi inte viltsäsong och du vill ha en kurs så fixar vi det åt dig.

Paket pris:2500kr(2dagar,teori och praktik)


Arnemarks Köttservice
Arnemarksvägen 130, 941 92 Arnemark
073-0911 636
info@kottservice.se

Boka styckningskurs

    I kursen ingår: hygienisk hantering av vilt, egenskaper hos vilt som påverkar köttkvalitén, urtagning och avhudning, känsliga områden, passning, mörning, benanatomi, teknik och säkerhet.

    Med det här hälsointyget försäkrar jag att jag är frisk när jag kommer till styckningskursen. Skriv ut och ta med hälsointyget samt lämna till kursansvarig.